1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. PRENSİN YENİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!
PRENSİN YENİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

PRENSİN YENİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

PRENSİN YENİ SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

A+A-

Geçtiğimiz aylarda iki yıldır birlikte olduğu sosyetik güzel Cressida Bonas ile olan ilişkisine son veren Prens Harry’nin yeni kız arkadaşının kimliği ortaya çıktı.

Önümüzdeki günlerde 30 yaşına basıp annesi Prenses Diana’dan kendisine miras kalan 10 milyon sterlinlik serveti kullanmaya hak kazanacak olan prensin 25 yaşındaki İskoç güzel Camilla Thurlow ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edildi.
 
Prens’in geçen hafta yeni sevgilisi ile St Tropez’de demirlenmiş lüks bir yatta kısa bir tatil yaptığı da belirtilirken, geçtiğimiz haftalarda Londra’daki bir gece klübünde prens ile öpüşürken görülen esmer güzelin de Thurlow olduğu açıklandı.
 
Geçmişte İskoçya’da düzenlenen bir güzellik yarışmasında taç giydiği belirtilen Thurlow’un liseyi eski İngiltere Başbakanı Tony Blair’in de mezunları arasında olduğu seçkin Fettes Koleji’nde okuduğu, daha sonra da Loughborough Üniversitesi’nde spor ve beden eğitimi öğrenimi gördüğü belirtildi.
 
Camilla Thurlow’un Prenses Diana’nın desteklediği Halo Trust yardım derneği için çalıştığını belirten İngiliz basını genç kadının “Kraliyet ailesinin bir gelin adayında aradığı tüm özelliklere sahip olduğunu” belirtti.

25762620.jpg

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.