1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PRESTİJ FİLMİ TANITILDI...
PRESTİJ FİLMİ TANITILDI...

PRESTİJ FİLMİ TANITILDI...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu kuruluş yıldönümü kapsamında hazırladığı tanıtım filmini basına tanıttı.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30’uncu kuruluş yıldönümü kapsamında hazırladığı tanıtım filmini basına tanıttı.

GAÜ Başkanlık ofisinde saat 11.00’de yer alan tanıtımda, 2014 -2015 yılında 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanan üniversite bu çerçevede hazırladığı kurumsal filmi tanıttı.

Ülkenin ilk yüksek öğretim kurumu olma özelliğini taşıyan GAÜ hazırladığı tanıtım filminde 30 yıl önceki kuruluş günlerinden başlayarak bugüne kadar edindiği akademik deneyimi, 3 kıtaya yayılışı ve bundan sonra hayata geçirmeyi planladığı projeleri paylaştı.

Etkinliğe,  Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, UBP Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, GAÜ Kurucu Rektörü,Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, GAÜ Kurucu Rektör Yardımcısı ve CEO’su Yardımcı Doç. Dr. Asım Vehbi, Başkan Yardımcıları Cemile Esenyel, Olgun Üstün, GAÜ Rektörü Prof Yıldırım Öner, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksek Okulu Müdürü Uzak Yol Kaptanı Efdal Safel,  bazı yetkililerle basın mensupları katıldı.

AKPINAR

GAÜ Kurucu Rektörü, Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar tanıtım filmi öncesinde yaptığı kısa konuşmada, 1985 yılında kurulan üniversitenin gelecek yıl 30’uncu kuruluş yılını kutlamaya hazırlandığını söyledi.

Bu kapsamda GAÜ’nün geçmişi, geleceğe yönelik vizyonunu anlatan; “GAÜ 30. Yıl” adı altında bir prestij filmi  hazırladıklarını ifade eden Akpınar, filmde geçmişten geleceğe yarattıkları güzelliği tanıtmaya çalıştıklarını kaydetti.

Üniversitelerin ülkeler için öneminin büyük olduğunu belirten Serhat Akpınar, ülkede üniversite hareketini başlatan  ilk yüksek öğrenim kurumu olan GAÜ ile gurur duyduklarını vurguladı.

Serhat Akpınar, süreçte GAÜ ailesine  katkı sağlayan başta idari akademik personel olmak üzere herkese teşekkür etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.