1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PREZERVATİFİN İÇİNE SAKLAMIŞ...
PREZERVATİFİN İÇİNE SAKLAMIŞ...

PREZERVATİFİN İÇİNE SAKLAMIŞ...

Basına saldırdılar!

A+A-

Rum tarafından aldığı uyuşturucuyu prezervatifin içerisine saklayarak ülkeye sokmaya çalışan Deniz Doğan sınır kapısında yakalandı.

Gamze Pir BAYKUR

Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye iç çamaşırına sakladığı prezervatifler içerisinde uyuşturucu madde ithal ederken tespit edilen Deniz Doğan tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithal” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Doğan aleyhine 2 günlük tutukluluk süresi temin edildi. Zanlı Doğan’ın ailesi ise basına saldırdı. Zanlının fotoğrafını çekmek isteyen basına tehditler savurarak saldıran ve darp eden zanlı Doğan’ın kardeşi Hüseyin Acar ise polis tarafından tutuklandı.

 

Hintkeneviri ithal etti
Meselenin tahkikat memuru Hasan Selvili, 9 Mayıs 2018 tarihinde saat 01.15’te Akyar Kara Giriş Kapısı’ndan KKTC’ye giriş yapan zanlı Deniz Doğan’ın üzerinde arama yapıldığını belirtti. Selvili, zanlı Doğan’ın üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu iç çamaşırında 2 prezervatif içerisinde streç naylona sarılı toplam 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Selvili, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı Deniz Doğan’ın tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Basına saldırdılar

Bu arada zanlı Doğan’ın ailesi ise basına saldırdı. Zanlının fotoğrafını çekmek isteyen basına tehditler savurarak saldıran ve darp eden zanlı Doğan’ın kardeşi Hüseyin Acar ise polis tarafından tutuklandı. Saldırıya uğrayan basın mensupları Gazimağusa Polis Karakoluna giderek şikayetçi oldu. basın örgütleri ve Başbakan Tufan Erhürman yapılan saldırıyı kınayarak soruşturmanın takipçisi olacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.