1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PREZERVATİFTE KOKAİN SAKLAMIŞ
PREZERVATİFTE KOKAİN SAKLAMIŞ

PREZERVATİFTE KOKAİN SAKLAMIŞ

Tasarrufunda 100 gram uyuşturucu bulunan Ali Kızılateş, Cuma gününe kadar tutuklu kalacak

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’daki evinde 5 Mart 2015 tarihinde yapılan aramalarda 100 gram “kokain” türü uyuşturucu madde bulunan Ali Kızılateş isimli zanlı dün ek tutukluluk talebiyle Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemeye mesele ile ilgili olguları aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, zanlının evinde 5 Mart 2015 tarihinde yapılan aramada, yatak odasında yarım gram ağırlığında uyuşturucu bulduklarını söyledi. Banyo kısmında, 2 ayrı kavanoz içerisinde prezervatiflerin içerisine gizlenmiş şekilde 100 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu maddeyi de ele geçirdiklerini kaydeden Kavaz, zanlının 6 Mart 2015 tarihinde mahkeme huzuruna çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.

 

Cuma gününe kadar tutuklu

Uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin Devlet Laboratuvarına gönderildiğini belirten Kavaz, sonuçların henüz çıkmadığını ifade etti. Parmak izi analizi sonuçlarını da beklediklerini aktaran Kavaz, soruşturmanın selameti açısından zanlının 8 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Ferhat Mavioğlu bu süreyi 4 gün ile sınırlandırdı. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Hasan Dağlı, zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.