1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PROF. DR. AYGÜN ATTAR DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ
PROF. DR. AYGÜN ATTAR DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

PROF. DR. AYGÜN ATTAR DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Prof. Dr. Aygün Attar, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne;

A+A-

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne (DAÜ) ziyaret gerçekleştirerek çeşitli temaslarda bulundu.

DAÜ Rektörlüğü misafiri olarak KKTC’ye gelen Attar, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ı makamında ziyaret etti.

DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, iki üniversite arasındaki işbirliği konuları görüşüldü ve bir protokol imzalandı.

İki üniversite arasında imzalan protokol akademik/bilim alanında işbirliği yapılmasının ve bu işbirliğinin ortak bir eğitim alanı yaratacak şekilde oluşturulmasının desteklenmesini sağlamayı amaçlıyor.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ve DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ın imza koyduğu protokol kapsamında öğretim üyesi değişim programları, araştırmacı değişim programları, ortak uzaktan eğitim programları, burslu öğrenci daveti, ortak akademik/bilimsel araştırma projeleri, kısa dönemli eğitim programları, ortak konferans, seminer ve panel düzenlenmesi, kitap, eğitim ve araştırma amaçlı materyal değişimi ve ortak yaz okulu programları konularında işbirliği yapılması hedefleniyor.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.