1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. PROF.DR. GÜREL'DEN "KRİZ YÖNETİMİ" SEMİNERİ
PROF.DR. GÜREL'DEN "KRİZ YÖNETİMİ" SEMİNERİ

PROF.DR. GÜREL'DEN "KRİZ YÖNETİMİ" SEMİNERİ

PROF.DR. GÜREL'DEN "KRİZ YÖNETİMİ" SEMİNERİ

A+A-

Yakın Doğu Enstitüsü’nün, Yaşam Boyu Eğitim Programı çerçevesinde düzenlenen “Kriz Yönetimi” konulu seminerler dizisininin ilki, TC Dışişleri Eski Bakanı  Prof. Dr. Şükrü Sina Gürel’in katılımıyla gerçekleşti.

Yakın Doğu Üniversitesi’nden (YDÜ) verilen bilgiye göre, seminerde yaptığı takdim konuşmasında, Yakın Doğu Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Umut Koldaş, kriz yönetiminin toplumun her alanını, her düzeyde ilgilendiren bir konu olduğunu, enstitü olarak amaçlarının toplum açısından önem arz eden konularda toplumsal farkındalığı arttırmak olduğunu söyledi.

Yrd. Doç. Dr. Koldaş, seminerlerin kriz yönetimi konusunda bireysel ve toplumsal bilinçliliğin artmasına katkı koyacağına inandığını ifade etti.

Prof. Dr. Şükrü Sina Gürel ise konuşmasında, krizlere doğru tehşhis koymak, krizlerin ortak yönleri ve krizleri doğru çözme konusunda bilgi verdi.

Prof. Dr. Gürel ayrıca dışa bağımlılığın dış etkenlerle yaratılan krizlerin yönetiminde yarattığı zorluklar, kriz öncesi alınabilecek önlemlerle ve Türkiye ile KKTC’de sistemli bir kriz yönetimi altyapısı oluşturulması gerekliliği üzerinde durdu.

Kriz Yönetimi Seminerleri 17 Ocak  tarihine kadar, cumartesi günleri saat 10.00’da Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’te düzenlenecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.