1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PROF. DR. HASHEMİPOUR: “İLK MEZUNLARINI VERDİ”
PROF. DR. HASHEMİPOUR: “İLK MEZUNLARINI VERDİ”

PROF. DR. HASHEMİPOUR: “İLK MEZUNLARINI VERDİ”

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İngiltere’nin Warwick Üniversitesi ile imzaladığı anlaşma sonucu öğrencilere Warwick Üniversitesi yüksek lisans diploması imkanı sunuyor.

A+A-

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İngiltere’nin Warwick Üniversitesi ile imzaladığı anlaşma sonucu öğrencilere Warwick Üniversitesi yüksek lisans diploması imkanı sunuyor.

2011-2012 Akademik Yılı’nda imzalanan protokol gereğince iki üniversite arasında yüksek lisans programları verilmesi, ortak araştırma projeleri çerçevesinde çalışılması, akademik personel değişimi ve DAÜ'den Warwick doktora programlarına öğrenci gönderilmesi yer alıyor.

DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, 2011-2012 Akademik Yılı itibariyla uygulamaya konulan program çerçevesinde Warwick Üniversitesi "Supply Chain Management - Tedarik Zinciri ve Lojistik Yönetimi" ile "Engineering Business Management - Mühendislik İşletme Yönetimi" yüksek lisans dersleri veriliyor.

DAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Tanova, derslerin her iki üniversitenin de uzman öğretim üyeleri tarafından verildiğini ve yüksek lisans programlarının esnek bir modüler programa sahip olduğunu vurguladı.

TEKNİK ALANLARDA YETİŞEN KİŞİLERE YÖNETİCİLİK EĞİTİMİ

Prof. Dr. Tanova, teknik alanda yetişen kişilere yöneticilik eğitimi sunduklarını belirterek günümüzde inovasyon, verimlilik ve iyi yönetimin kurumların ve ulusların başarısında büyük rol oynadığını, sadece kişisel becerilerin değil aynı zamanda ekiplerin daha iyi birlikte çalışabilmesi, daha etkin yönetilmesi ve doğru hedeflerin belirlenerek gereken yapıların oluşturulmasının da son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Prof. Dr. Tanova, programların bu yönde kişilere katkı sağladığını ifade ederek, daha ayrıntılı bilgiye http://warwick.emu.edu.tr adresinden ulaşılabileceğinin de altını çizdi.

PROF. DR. HASHEMİPOUR: “İLK MEZUNLARINI VERDİ”

DAÜ Uluslararası İlişkiler ve İdari İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Majid Hashemipour ise, DAÜ’nün başarı ile programı yürütmekte olduğunu belirterek, şimdiye kadar 16 mezun verdiklerini ve mezunların Warwick Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldıklarını aktardı. Program Yöneticisi John Elridge ise programın başarı ile yürütüldüğünü ve öğrencilerin programdan memnun olduklarını dile getirerek bu yöndeki çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.