1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. PROJELER AKTARILDI
PROJELER AKTARILDI

PROJELER AKTARILDI

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve yönetim ekibi, Büyükelçi Akça’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve yönetim ekibi, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Ülkenin en büyük ve en donanımlı veri merkezi ‘Turkcell Data Center’in açılışı amacıyla adaya gelen Ciliv ve yönetim ekibi, ülkemize yönelik çalışmaları hakkında Büyükelçi Akça’ya bilgi verdi.

Ziyarete Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Turkcell Stratejik Projeler Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Lale Saral Develioğlu ve Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez de katıldı.

Turkcell Grup için Kuzey Kıbrıs’ın önemi ve öncü rolünün konuşulduğu toplantıda, Büyükelçi Halil İbrahim Akça da yatırımları ilgiyle izlediğini ve takdir ettiğini belirtti.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve yönetim ekibi ülkemizdeki temasları çervesinde Cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu da ziyaret etmiş, ayrıca ‘Turkcell Data Center’in açılışına katılmıştı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.