1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “RADYO ATÖLYESİ”NİN İLK ÇALIŞMASI BAŞLIYOR
“RADYO ATÖLYESİ”NİN İLK ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

“RADYO ATÖLYESİ”NİN İLK ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

“RADYO ATÖLYESİ”NİN İLK ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü ile Yakın Doğu FM’in ortaklaşa düzenledikleri Radyo Atölyesi’nin ilk buluşması 5 Kasım Çarşamba günü Bayrak FM programcılarından Uygar Yeşilada’nın katılımıyla gerçekleşecek.

YDÜ İletişim Fakültesi Turuncu Amfi’de saat 11.00’da gerçekleşecek atölye çalışmasında Yeşilada, öğrencilere radyo program yapımıyla ilgili bilgi verecek, katılımcılarla uygulamalı çalışma yapacak.

YDÜ Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Radyo Atölyesinde Kasım Buluşmaları radyo yayıncılığına ilgi duyan tüm öğrencilerin katılımına açık olacak

3. Uluslararası Medya Çalıştayı kapsamında düzenlenen Radyo Atölyesi’nin Kasım Buluşmaları’na Radyo Güven’den Taner Gönül ve Capital Radio’dan DJ Barış Özkaynak ile devam edilecek.

Taner Gönül 12 Kasım’da, DJ Barış Özkaynak ise 26 Kasım’da öğrencilerle bir araya gelecek. Atölye çalışmaları Aralık’ta da sürecek.

YDÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ'NDE “MEHMET AKİF ERSOY VE GENÇLİK” KONFERANSI

Öte yandan verilen bilgiye göre YDÜ İlahiyat Fakültesi’nin konferansları devam ediyor.

Bu çerçevede Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın “Mehmet Akif Ersoy ve Gençlik” konulu konferansı, 5 Kasım Çarşamba günü saat 13.30’da Turuncu Salon’da gerçekleştirilecek.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.