1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RANDEVUSUZ GELMEYİN
RANDEVUSUZ GELMEYİN

RANDEVUSUZ GELMEYİN

“YARIM SAAT ÖNCE GİDİP KAYIT YAPTIRIN”

A+A-

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Dizdarlı, 1 Eylül’den beri Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde telefonla randevulu sistem uygulandığını hatırlatarak, vatandaşlara randevu alın çağrısı yaptı

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, 1 Eylül’den beri randevulu sistemle hizmet verdiklerini hatırlatarak Onkoloji ve Nefroloji servislerine başvuracak hastalar dışındakilerin randevu alarak hastaneye gitmeleri gerektiğini belirtti. Dizdarlı, sabit ve cep telefonlarından 1101 ve 1102 numaralarını tuşlayarak randevu alınabileceğini kaydetti.

Başhekim Dizdarlı, “1 Eylül 2017 den itibaren hastanemiz poliklinikleri tam anlamıyla bu sisteme geçmiş olup, tüm ikaz ve duyurularımıza rağmen bu tarihten itibaren numara alarak muayene olmak için gelen vatandaşlarımız maalesef hekimlere görünemeden geri dönmektedirler. Bu istenmeyen durumla karşılaşmamak için lütfen randevu alarak polikliniklerimize geliniz” dedi.

“YARIM SAAT ÖNCE GİDİP KAYIT YAPTIRIN”

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, hastaların muayene olmak için karşılaştığı zorlukları azaltmak için başlattıkları randevu uygulaması hakkında bilgi vererek hastaların randevu saatinden yarım saat önce hastaneye gidip kayıt yaptırması gerektiğini kaydetti ve randevu saatiyle ilgili olası değişikliklerin iletilebilmesi için mutlaka bir telefon numarası bırakılmasını istedi.

“RANDEVUYA GELEMEYECEKSENİZ ARAYIN”

Dizdarlı, randevulu hastaların o gün mutlaka muayene olacağını, bazen acil hastalar nedeniyle saatte aksamalar yaşanabildiğini kaydederek, randevusuna gelemeyecek hastaların başka bir hastanın hakkını çalmaması için mutlaka yine 1101 ve 1102 numaralarını arayarak randevusunu iptal etmesi çağrısında bulundu. Dr. Dizdarlı, hastanede daha çağdaş bir sistemi geliştirip yerleştirmek için kendilerine yardımcı olunması çağrısı da yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.