1. HABERLER

  2. SPOR

  3. REAL MADRİD'DE RONALDO ŞOKU!
REAL MADRİD'DE RONALDO ŞOKU!

REAL MADRİD'DE RONALDO ŞOKU!

Real Madrid'de Ronaldo şoku!

A+A-

Real Madrid'in en büyük gol silahı olan Cristiano Ronaldo'nun, İspanyol ekibinde mutsuz olduğu ve eski kulübü Manchester United'la görüşmelere başladığı iddia edildi.

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun adı bir kez daha eski kulübü Real Madrid ile anıldı.

Son olarak kız arkadaşı Irina Shayk'tan ayrılan ve Madrid'de mutsuz olduğu iddia edilen Ronaldo için menajeri Jorge Mendes'in devreye girdiği yazıldı. İngiliz Metro gazetesinin haberine göre Mendes, Ronaldo için Manchester United ile görüştü ve 99 milyon Euro'luk bir teklif üzerine konuşulduğu belirtildi.

Her fırsatta Manchester United'ın kendisi için çok önemli bir takım olduğunu söyleyen Ronaldo, 2003 yılında Sporting Lizbon'dan İngiliz ekibine transfer olmuş ve 2009 yılına kadar formasını giydiği takımda 3 defa Premier Lig, 1 defa da Şampiyonlar Ligini kazanmıştı. 

ANCELOTTI DALGA GEÇTİ
öte yardan, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti düzenlediği basın toplantısında transfer ve kadro seçimleri ile ilgili konuştu.

İtalyan teknik adam, takımdan ayrılması gündemde olan Sami Khedira için, "Transferle ilgili bir bilgim yok ama oyuncu istediği takıma imzalayabilir. Çünkü avukatlar onun bir profesyonel olduğunu söylüyor." diyerek Alman yıldızı gözden çıkardığını ima etti.

Ancelotti ayrıca kalede 'Casillas mı, Navas mı?' tercihi hakkında gelen soruya ise, "Bu konuda çok merak ettiğiniz bir nokta var. Levante'ye karşı Navas oynarsa, Barcelona'ya karşı Casillas oynayacak. Eğer Levante'ye karşı Casillas oynarsa, Barcelona'ya karşı yine Casillas oynayacak" şeklinde mizahi bir yanıt verdi.

Başarılı teknik direktör taraftarın Schalke 04 maçından sonra verdiği tepki içinse, gayet normal karşıladığını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.