1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RECEP ŞİMDİ TAM YANDI
RECEP ŞİMDİ TAM YANDI

RECEP ŞİMDİ TAM YANDI

Şimdi tam yandı;

A+A-

Sahte evrakla araç sattığı iddiasıyla tutuklanan zanlının, askıda duran 11 de mazbatasının bulunduğu ortaya çıktı

 

Sahte evrakla 2013 yılında araç sattığı iddiasıyla tutuklanan Recep Çançi, teminata bağlanmak üzere dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede şahadet veren polis, olayla ilgili bilgileri aktardı.

Zanlı Recep Çançi’nin “Resmi evrak sahteleme, sahtelenmiş resmi evrakı tedavüle sürme ve sahtekarlıkla para temini suçlarından methaldar olduğunu söyleyen polis, Çançi’nin, Mustafa Özçıplak’a ait aracı Servet Yiğitbaş’a satmak için araç devir formasını Özçıplak adına doldurup imzaladığı yönünde 6 ay önce şikâyet yapıldığını ve zanlının araç karşılığında 3 bin 500 TL temin ettiğinin alınan bilgiler arasında olduğunu söyledi.

Polis zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ancak zanlının etki etme olasılığının bulunmadığını belirterek zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

11 de mazbatası var

Polis ayrıca ek olarak zanlının askıda duran 11 mazbatasının da bulunduğunu ve kendisinin tespit edilemediğinden ötürü tahsil edilemediğini de söyledi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile 15 gün süre ile cezaevine hükümsüz tutuklu olarak gönderilmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.