1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Reddedilen Mirası Şoke Etti!
Reddedilen Mirası Şoke Etti!

Reddedilen Mirası Şoke Etti!

Levent Kırca’nın reddedilen mirası şoke etti!

A+A-

Geçen yıl hayatını kaybeden Levent Kırca’nın çocukları reddi miras davası açtı. Red edilen mirasın miktarı adeta dudak uçuklatacak cinsten. Merhum Kırca'nın çevresine ve bankalara olan borcunun 350-400 bin lirayı bulduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı. Kardeşlerin talebini kabul eden mahkeme, "Umut ve Ayşe  Kırca'nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi" dedi.

Magazin gündemine bomba gibi düşen konunun detayları da netleşmeye başladı.  Levent Kırca'ya yakın çevrelerden edinilen bilgiye; ünlü oyuncunun yüklü miktarda borcu oldu ve bu borcun rakamsal değerinin de 350-400 bin lira arasında değiştiği belirtildi. Konuyla ilgili araştırma yapan  Kırca'nın çocuklarının işin içinden çıkamayınca reddi miras davası açtıkları öğrenildi.

Vefatından bir ay önce  Ayşe Arman'a röportaj veren  Levent Kırca, ekonomik sıkıntılarından bahsetmişti. Mirası reddeden kardeşler, böylelikle ünlü oyuncunun borçlarından da sorumlu tutulmayacaklar.

Levent  Kırca'nın eski avukatları da, "Bir kişi vefat ettikten sonra hem borç hem alacak mirasçılara kalır. Mirasçılar eğer kayıtsız şartsız mirasın reddini istiyorlarsa bu vefat edenin ne borcunu ne de alacağını istemiyoruz demektir" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.