1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. REKABETİN ARTIRILMASINA 11 MİLYON TL HİBE VERİLECEK
REKABETİN ARTIRILMASINA 11 MİLYON TL HİBE VERİLECEK

REKABETİN ARTIRILMASINA 11 MİLYON TL HİBE VERİLECEK

REKABETİN ARTIRILMASINA 11 MİLYON TL HİBE VERİLECEK

A+A-

TAÇOY: “TARIM, KIRSAL KALKINMA, TURİZM VE REKABETİN ARTIRILMASINA 11 MİLYON TL HİBE VERİLECEK”

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Mali Destek Kısmi Hibe Programları kapsamında bu yıl, tarım ve kırsal kalkınma, turizm potansiyelinin geliştirilmesi ve rekabet gücünün artırılması alanlarında toplam 11 milyon TL hibe verileceğini belirtti.

Taçoy başkanlığındaki DP-UG heyeti, Kurban Bayramı’nın 3. gününde Güney Mesarya köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla bayramlaşan, talep ve isteklerini dinleyen Taçoy ve beraberindeki heyet, hükümetin icraatları ve gündemdeki konular üzerine vatandaşlara bilgi verdi, görüş alışverişinde bulundu.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Taçoy, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, “Mali Destek Kısmi Hibe Programları” ve “IV. Esnaf ve Hizmet Sektörüne Yönelik Faiz Destek Programı” hakkında bilgi verdi.

Taçoy, Mali Destek Kısmi Hibe Programları kapsamında yürütülen projelerden çok sayıda kişinin yararlandığına işaret ederek, kısmi hibe desteği projelerinin önemli bir eksikliği giderdiğini söyledi.

Hasan Taçoy, “IV. Esnaf ve Hizmet Sektörüne Yönelik Faiz Destek Programı”nın da üniversite mezunu gençlerin kendi işletmelerini açabilmesi adına bir başlangıç olarak teşvik edici olduğunu kaydetti.

Taçoy, vatandaşların sorular üzerine Kıbrıs sorunu, gaz konusu, Otelcilik Eğitim Merkezi (OTEM), madde bağımlılığı ile mücadele ve Türkiye’den gelecek olan su ile ilgili DP-UG ve hükümetin görüş ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.