1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RESTAURANT DA 'DAYAK ' YİYEN MÜŞTERİ
RESTAURANT DA 'DAYAK ' YİYEN MÜŞTERİ

RESTAURANT DA 'DAYAK ' YİYEN MÜŞTERİ

Gönyeli'de faaliyet gösteren restaurantda müşterinin ayak bileği kırılıdı

A+A-

Huzursuzluk çıkaran müşterinin merdivenden düşüp ayağını kırmasına neden olan bir eğlence mekânının güvenlik görevlileri yargılanacak

Gönyeli’de bir eğlence mekânında huzursuzluk çıkarttığı gerekçesi ile Başak Resmi isimli müşteriyi zorla dışarı çıkarıp, darp edip merdivenden düşüp bileğini kırmasına neden olan eğlence mekânının güvenlik görevlileri gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme zanlılar Adil Elyeli ile Burçin Kukural’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

MERDİVENDEN DÜŞÜP BİLEĞİNİ KIRDI

Duruşmada 30 Mart saat 01.00 sıralarında Gönyeli’ de faaliyet gösteren bir eğlence mekânında güvenlik görevlisi olarak çalışan zanlılar Adil Elyeli ile Burçin Kukural’ın huzursuzluk yaptığı gerekçesi ile Başak Resmi’yi dışarı çıkardıklarını, elleri ile vurup darp ederek merdivenden düşmesine neden oldukları açıklandı.Polis, merdivenden düşen Başak Resmi’nin sağ ayak bileğinin kırıldığını belirterek, zanlıların vahim zarar verme suçundan dolayı gözaltına alındıklarını açıkladı. Polis, zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek davalarında hazır olmaları için teminata bağlanmalarını talep etti.

İKİSİDE TUTUKSUZ YARGILANACAK

Mahkeme her iki zanlıyı vahim zarar suçundan yargılanmak üzere tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Mahkeme, zanlıların davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışlarını yasakladı ve her biri için bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasını şart koştu. Teminat şartlarını yerine getiren zanlılar yargılanıncaya kadar özgür kaldı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum