1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. RESTİ ÇEKTİ
RESTİ ÇEKTİ

RESTİ ÇEKTİ

Ünlü güzele eski eşi resti çekti..

A+A-

Ebru Şallı'nın geçtiğimiz gün sosyal medyada paylaştığı bir 'uyarı notu' eski eşi Harun Tan'ı küplere bindirdi. Şimdilerde Sinan Akçıl'la doludizgin bir aşk yaşayan Şallı'nın paylaştığı not; velayeti kendisinde bulunan 3 yaşındaki Pars'ın yuva öğretmeninden geliyordu. Bu uyarı notuna göre; Pars, bir arkadaşının kolunu ısırmış ve ardından ondan özür dilemişti. Bunu duyan ve Pars'ın tavırlarından endişe eden Harun Tan; Temmuz'da boşandığı Şallı'ya rest çekti.

AİLESİNDEN DE VETO YEMİŞTİ
Sinan Akçıl aşkı yüzünden Harun Tan'ın babası Oral Tan'dan da veto yiyen Ebru Şallı bu kez eski eşiyle karşı karşıya geldi. Dedikodulara göre; Harun Tan, Pars'ın tavrından dolayı Şallı'yı suçladı. Akçıl'la sık sık yurt dışına gittiği için eski eşinin 3 yaşındaki oğlunu ihmal ettiğini düşünen sosyetik işadamı; Ebru Şallı'ya "Aşkından çok oğlunla ilgilensen iyi olur. Yoksa tıpkı Beren gibi Pars'ın da velayetini alırım" diye sert bir uyarıda bulundu. Bu arada Harun Tan'ın yakın çevresine; "Çocuklarım olmasa Ebru'nun yüzünü bile görmem" dediği de konuşulanlar arasında!

Şallı'nın yayınladığı bu 'uyarı raporunda' yuva öğretmeni; 3 yaşındaki Pars'ın bahçeye çıkarken arkadaşının kolunu ısırdığını ve daha sonra arkadaşını öperek kendisinden özür dilediğini belirtti.

TAKVİM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.