1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. REZALET KATLANARAK BÜYÜYOR
REZALET KATLANARAK BÜYÜYOR

REZALET KATLANARAK BÜYÜYOR

Çile devam ediyor;

A+A-

 

Araç Kayıt Dairesi’nde yaşanan kuyruk  rezaleti büyüdü. Sabahın erken saatlerinde işlem yaptırmak için daireye giden vatandaşlar yaz sıcağında saatlerce beklemek zorunda kalıyor. 

Araç Kayıt Dairesi’nde yaşanan personel sıkıntısının giderilmesi için geçtiğimiz hafta Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası ( KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan ile Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Lefkoşa Motorlu Araçlar Mukayyitliği önünde  iyileştirmeye gidilmesi yönünde 4 saatlik uyarı grevi yaptı.

Yapılan uyarı grevinde KTAMS ile Kamu-İş yaptığı ortak basın toplantısında hükümetin, hem çalışanlar hem de vatandaşların daha iyi kesintisiz hizmet alabilmesi için çare üretmesi gerektiğini vurgulamıştı.

2 vezne ile hizmet etmeye devam ediyorlar

Araç Kayıt Dairesi’nde bulunan 8 veznenin sadece 2 tanesi her gün yüzlerce vatandaşa mesai bitimine kadar hizmet etmeye devam ediyor. Yetkili Bakanlığın ise hiç bir önlem almadığı kuyruk çilesine vatandaş sert tepki gösterdi.

Sabahın erken saatlerinde oturmak için yer bile bulamadıklarını dile getiren vatandaşlar Devlet’in en çok kar elde ettiği dairelerden biri olan Araç Kayıt’a sahip çıkılması gerektiğini öne sürdü.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.