1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. REZİL OLMAKTAN KORKAN TACİZE UĞRAYAN!
REZİL OLMAKTAN KORKAN TACİZE UĞRAYAN!

REZİL OLMAKTAN KORKAN TACİZE UĞRAYAN!

Burası KKTC! ...Genç kız ailesi ile gitti... Arabada beklediği esnada göğsünü sıktı...Niyeti kötü değilmiş!

A+A-

 

Niyeti kötü değilmiş

Atelyesine gelen 16 yaşındaki kıza cinsel tacizde bulunmakla suçlanan 50 yaşındaki marangoz Cengiz, iki ay sonra tutuklandı

Gazimağusa dün, son bir haftada gerçekleşen üçüncü cinsel saldırı ve istismar meselesi ortaya çıktı. Geçtiğimiz ocak ayı içerisinde ailesi ile birlikte çalışmakta olduğu marangoz atölyesine giden ve isminin baş harfleri A.K olan 16 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunan 50 yaşındaki Cengiz D, isimli zanlı, kızın ailesinin şikayeti üzerine tutuklanarak dün Mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye çıkarılırken oldukça gergin olan Cengiz D, niyetinin kötü olmadığını iddia etti.

Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Özgüç, zanlının 2015 yılı Ocak ayı içerisinde, çalışmakta olduğu marangoz atölyesine ailesi ile beraber  gelen 16 yaşındaki kız A.K’nin araba içerisinde yalnız oturduğu esnada, rızası olmadan bacağını ve sol göğsünü sıkarak cinsel saldırı ve cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Kız, rezil olmak istemedi

Olayın polisin bilgisine önceki akşam geldiğini ve zanlının tutuklandığını belirten Özgüç, Savcı Hasan Çaltılı’nın sorusu üzerine müşteki kızın kendi açısından rezil olmamak ve gazetelere çıkmamak için başına gelen olayı sakladığını ve şikayetin bu yüzden geciktiğini ifade etti.

Zanlının T.C uyruklu olup 10 yıldır KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu söyleyen Özgüç, zanlının mahkemenin uygun göreceği etkin bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kefaletle serbest kaldı

Huzurundaki şahadeti  dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, son bir haftada üçüncü kez ortaya çıkan cinsel istismar ve cinsel saldırı olaylarının toplumda yarattığı infiali de göz önünde bulundurarak zanlının etkin bir teminata bağlanması gerektiğini söyleyerek, zanlının 15 bin TL nakdi kefalet,  KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50’şer bin TL’lik şahsı kefaletleri ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutda bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.