1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. REZVAN KURŞİNİLER TOPRAĞA VERİLDİ
REZVAN KURŞİNİLER TOPRAĞA VERİLDİ

REZVAN KURŞİNİLER TOPRAĞA VERİLDİ

Rezvan Kurşiniler toprağa verildi

A+A-

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kurşiniler Grubu’nun müzisyeni 60 yaşındaki Rezvan Kurşiniler’in cenazesi, dün sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ölümü başta İskele bölgesi olmak üzere sanat camiasında büyük üzüntü yaratan Rezvan Kurşiniler’in cenazesi, dün İskele Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından İskele Kabristanlığı’na defnedildi.

Rezvan Kurşiniler, evli ve 2 çocuk babasıydı.

60 yaşında hayatını kaybeden sanatçının cenaze törenine, ailesi, akrabaları ve sevenlerinin yanı sıra siyasiler, sanat ve basın camiasından çok sayıda kişi katıldı. Cenaze töreninde güney Kıbrıs’tan sevenleri de yer aldı.

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, UBP İskele Milletvekili Nazım Çavuşoğlu ve İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları da cenaze törenine katılarak, yaslı ailesine başsağlığı diledi.

Rezvan Kurşiniler’in ailesi, cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Bazı aile fertleri fenalık geçirerek yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

Kurşiniler’in sanatçı arkadaşları Ayhan Başkal ve Fadıl Başkal, çok değerli bir müzisyeni kaybetmekten dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Fadıl Başkal, Rezvan Kurşiniler’in zamansız kaybıyla Kurşiniler Grubu’nu temsilen artık hayattaki tek çınarın İbrahim Kurşiniler olduğunu ifade etti. Ayhan Başkal da Rezvan Kurşiniler’in her konuda örnek bir sanatçı olduğunu anlattı.

Kıbrıs
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.