1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. RİHANNA BİR HAFTADA 800 BİN DOLAR HARCADI
RİHANNA BİR HAFTADA 800 BİN DOLAR HARCADI

RİHANNA BİR HAFTADA 800 BİN DOLAR HARCADI

Tüm dünyada 100 milyonun üzerinde albüm satan Rihanna, bir haftalık Akdeniz sahilleri tatilinde tam 800 bin dolar harcadı.

A+A-

Barbados asıllı seksi şarkıcı Rihanna, 2004 yılından bu yana müzik piyasasının içinde. Kısa süre içinde tüm dünya tarafından tanınan bir isim haline gelen 1988 doğumlu şarkıcı, her yıl yaklaşık 50 milyon dolar kazanıyor. Moda dünyasının peşinden koştuğu, son zamanlarda popüler kültüre yön veren ilk 10 insan arasında yer alan Rihanna; yoğun çalışma hayatından arta kalan zamanında bol bol tatil yapıyor.

GİYSİYE 100 BİN DOLAR

Yoğun geçen albüm ve turne çalışmaları dışında kalan zamanını ailesi ve arkadaşlarıyla tatil yaparak geçiren ünlü şarkıcı, son tatilinde bir servet harcayarak dikkat çekti. Yakın arkadaşlarıyla dünyanın en lüks yatlarından biri olan Andreas L'yi kiralayan Rihanna; bir hafta boyunca Akdeniz'i, özellikle de Fransız Riviera'sını gezdi. Tekneyi bir haftalığına 400 bin dolara kiralayan Rihanna, arkadaşlarıyla gittiği her gece kulübü ve otelde de faturayı kendisi ödedi. Bir haftada gece hayatına 300 bin dolar harcayan şarkıcı, tatilde giydiği kıyafet ve aksesuvarlar için de yaklaşık 100 bin dolar harcamış!

RİHANNA YİNE NEFES KESTİ! TIKLAYINIZ

Sabah

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.