1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RİSKLİ VE İZİNSİZ TABELALAR KALDIRILIYOR
RİSKLİ VE İZİNSİZ TABELALAR KALDIRILIYOR

RİSKLİ VE İZİNSİZ TABELALAR KALDIRILIYOR

Riskli ve izinsiz tabelalar kaldırılıyor

A+A-

Dikmen Belediyesi, Girne -Lefkoşa anayolu üzerindeki izinsiz ve trafik için risk oluşturan reklam tabelalarını sökmeye başlıyor

Elmas TOKAY

Girne- Lefkoşa anayolu üzerinde bulunan ve Dikmen Belediyesi sınırları içerisinde olan, izinsiz, izni ödenmemiş veya trafik için risk oluşturan reklam tabelaları sökülüyor.

Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi, kurallara uymayan tabelaların, 1 Mart 2017 itibarıyla sökülmeye başlanacağını kaydetti.

KIBRIS Gazetesi’ne bir açıklama yapan Çelebi, Boğaz Piknik Alanı, St. Hilarion bölgesinden başlayarak, Lefkoşa kaza sınırına kadar olan anayol kenarındaki tüm tabelaların tespit edildiğini söyledi.

Bu tabelaların kimisinin izinsiz, kimisinin izninin yenilenmediği ve kimisinin ise çok sağlam olmadığı için güçlü bir fırtınada trafik için risk oluşturduğunun tespit edildiğini anlatan Çelebi, her reklam tabelası olan şirketin tek tek arandığını belirtti.

Çelebi, yol güvenliği riski olan tabelalarla ilgili şirketlerin ayrıca uyarıldığını belirterek, 1 Mart 2017 tarihinde, belediye sınırları içerisinde yer alan tüm tabelaların, güvenli, sigortalı ve izinleri ödenmişse sökülmeyeceğini, bu kurallara uymayanların ise tek tek söküleceğine vurgu yaptı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.