1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ROAD SHOW”
“ROAD SHOW”

“ROAD SHOW”

Kuzey Kıbrıs’ta turizmi geliştirmek ve turist destinasyonlara yenilerinin eklenmesine yönelik,

A+A-

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs’ta  turizmi geliştirmek ve turist destinasyonlara yenilerinin eklenmesine yönelik tanıtım çalışmaları çerçevesinde Edinburg, Belfast ve Dublin’de “Road Show”lar düzenliyor.

Başbakan Yardımcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği, THY yetkilileri ve sektör temsilcileriyle gerçekleştirilecek etkinliklerin ilki 16 Kasım Pazar günü Edinburg, 18 Kasım Salı günü de Belfast’ta gerçekleştirilecek. Daha sonra Dublin’e geçecek olan ekip, 21 Kasım Cuma günü çalışmalarını tamamlayarak, ülkeye geri dönecek.

Roadshow toplantılarında, yabancı tur operatörlerine ülke turizm güzelliklerini tanıtan çeşitli özel ilgi turizmi broşürleri, genel turizm tanıtım broşürleri gibi tanıtım malzemeleri ve ipek böceği kozasından hazırlanan tablolar hediye edilecek.

“Road Show”a Bakanlık yetkilileri olarak Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Pembe Kanatlı ile Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Personeli Latif İnce, Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Hüseyin Aktığ, bazı otel ve acente temsilcilerinden oluşan 20 kişilik bir ekip katılacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum