1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ROBERTO CARLOS'TAN AÇIKLAMA!
ROBERTO CARLOS'TAN AÇIKLAMA!

ROBERTO CARLOS'TAN AÇIKLAMA!

Sivasspor'un teklif yaptığı iddiaları gündemde olan Roberto Carlos, kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

2007 - 2010 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen, efsanevi sol bek Roberto Carlos, teknik direktörlüğe geçiş yapmaya hazırlanıyor.

Sporx'te yer alan habere göre; Son olarak A Milli Takım ve Fenerbahçe teknik direktörlüğü de yapan Guus Hiddink'le birlikte Anji Makhachkala'da çalışan ve spotif direktörlük görevini sürdüren Carlos, faal futbol hayatının son maçına da Dağıstan ekibinin formasıyla çıktı.

Rus basınına açıklamalar yapan Roberto Carlos; "Teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bu teklif Anzhi dışında bir kulüpten de gelmiş olabilir, farketmez. Kesin olan şu ki ben tekrar saha içine inmek istiyor ve teknik direktörlük yapmak istiyorum. Önemli olan şey, benim teknik direktörlük lisansına sahip olmam. Anji'den bana bu konuda bir teklif gelmezse istediğimi yapmakta özgürüm. Ben tekrar sahaya dönmek istiyorum" diyerek açıklama yaptı.

 

Roberto Carlos'un adı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ile anılıyor. Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz'ın Brezilyalı futbol adamına teklif yaptığı ve görüşmelerin sürdüğü yönünde iddialar Türk basınında kendisine yer buldu.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.