1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ROBİN WİLLİAMS'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!
ROBİN WİLLİAMS'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

ROBİN WİLLİAMS'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Polis, Williams'ın ölümüne ilişkin dün akşam saatlerinde yeni detaylar verdi.

A+A-

Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, Tiburon kentindeki evinde ölü bulundu. Polis, Williams'ın ölümüne ilişkin dün akşam saatlerinde yeni detaylar verdi.

Polis, ünlü oyuncunun evinde asılı bulunduğunu belirtti. Kendini kemerle asarak intihar ettiği düşünülen Williams'ın sol bileğinde yüzeysel kesikler olduğu ve cansız bedeninin yanı başında bir çakı bulunduğu açıklandı.

Polis, Williams'ın son olarak grafik tasarımcısı eşi Susan Schneider tarafından görüldüğünü ifade etti. Yatmadan önce eşini son kez canlı gören Schneider, ertesi sabah uyandığında Williams'ın evin bir köşesinde uyuyakaldığını düşünerek dışarı çıktı. Kısa süre sonra ise Williams'ın yardımcısının eve geldiği ve kapının uzun süre açılmaması üzerine kaygılandığı, içeri girdikten sonra da yatak odasında Williams'ın cansız bedeniyle karşılaştığı açıklandı.

Adli Tıp uzmanları tarafından yapılan açıklamada, "Şerif ofisi, ölüm nedeninin oksijen yetersizliğinden kaynaklanan intihar olduğundan şüpheleniyor ancak nihai ölüm nedeninin belirlenmesi için kapsamlı soruşturmanın tamamlanması gerekmektedir" denildi. Toksikoloji testlerinin ardından bugün içinde adli tıp incelemesinin yapılması bekleniyor.

Oscar ödüllü aktörün yaşamını yitirdiğini doğrulayan temsilcisi Mara Buxbaum da Williams'ın bir süredir şiddetli depresyonla mücadele ettiğini söyledi.

''EŞİMİ VE EN İYİ ARKADAŞIMI KAYBETTİM''25536296.jpg

Williams'ın eşi Schneider, yaptığı açıklamada, "Bu sabah, eşimi ve en iyi arkadaşımı kaybettim. Dünya da en sevilen sanatçı ve güzel insanlarından birini yitirdi” dedi.

Williams, eşi Susan Schineder ile kamuoyunun önüne fazla çıkmayı sevmeyen bir oyuncuydu. Çift, 2009’daki bir galada birlikteler.

DEPRESYON TEDAVİSİ GÖRDÜ

Can Dostum filmi ile 1997'de en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Oscar kazanan 63 yaşındaki sanatçının 2009 yılında kalp ameliyatı olduğu daha sonra da birkaç kez depresyon tedavisi gördüğü kaydedildi.

25535987.jpg

OBAMA'DAN AÇIKLAMA: HEM GÜLDÜRDÜ HEM AĞLATTI

ABD Başkanı Barack Obama dünyaca ünlü aktörün yaşamını yitirmesi üzerine bir açıklama yaparak, "Robin Williams bir pilot, doktor, dahi, dadı, başkan, profesör, Peter Pan ve daha birçok şey oldu. Ancak en önemlisi, o kendine has tarzıyla hayatımıza bir uzaylı olarak girip insan ruhunun her noktasına ulaşarak buna son verdi. Bizleri güldürdü. Ağlattı. Ülke dışındaki askerlerimizden sokaklarda bir kenara itilenlere kadar ihtiyacı olan herkese o eşsiz yeteneğini özgürce ve cömertçe sundu" ifadelerini kullandı.

O HEP SAHİP OLMAK İSTEDİĞİM BABAMDI

‘Hayatım onu tanıdığım için daha iyiydi. Çocuklarım için Robin Amca’ydı, onla çalışanlar için bildiğiniz en iyi patrondu. Benim içinse bir ilham kaynağından öteydi, hep sahip olmak istediğim babamdı.’
‘Şu an, onla tanışan insanların onun sahip olduğu ışığı tarif edebilecekleri bir sıfat yok. Onu her gün özleyeceğim, ama anılarımız yaşayacak. Ailesi iyi ki onu tanımamıza izin verdi, onun getirdiği enerjiyi görmemizi sağladı. Seni seviyoruz…’

25536428.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.