1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RÖGARI TEMİZLEDİ BAŞI DERDE GİRDİ!
RÖGARI TEMİZLEDİ BAŞI DERDE GİRDİ!

RÖGARI TEMİZLEDİ BAŞI DERDE GİRDİ!

Uyuşturucu suçlaması ile polis tarafından tutuklanıp mahkemeye çıkarılan Hasan Eşiyok, olayla bağlantısı olmadığı için serbest bırakıldı

A+A-

Narkotik polisinin operasyon düzenlediği apartmanın rögarında bulduğu uyuşturucuyu aldığı iddiasıyla 8 Temmuz’da tutuklanan Hasan Eşiyok, olayla bağlantısı olmadığı için hakkında herhangi bir yasal işlem yapılmadan serbest bırakıldı.

Kıbrıs Gazetesine gelerek yaşadıklarını anlatan Hasan Eşiyok, polisin kendisine herhangi bir işlem yapmadan yani teminata çıkarmadan veya dava okumadan serbest bıraktığını söyledi.

Kendisinin mesleği gereği rögarı boşaltmak için söz konusu apartmana gittiğini ve görevini yaptığını anlatan Hasan Eşiyok, rögarın tıkanıklığını giderdiğini ancak içerisinden herhangi bir uyuşturucu almadığını söyledi.

Poliste kaldığı süre zarfında suçsuzluğunun anlaşılarak serbest bırakıldığını ifade eden Eşiyok, daha önce karakol yüzü görmediğini dile getirdi.

Yaşananlardan dolayı çok mağdur olduğunu belirten Hasan Eşiyok, gerçeklerin ortaya çıkarak suçsuzluğunu kanıtladığı için çok mutlu olduğunu ve daha önce olduğu gibi bundan sonra da kurallara uyarak sorumlu bir birey olarak yaşamaya devam edeceğini açıkladı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.