1. HABERLER

  2. SPOR

  3. RONALDO GİDİYOR ÇÜNKÜ...
RONALDO GİDİYOR ÇÜNKÜ...

RONALDO GİDİYOR ÇÜNKÜ...

Herşeyi değiştiren o detay!

A+A-

Real Madrid’in yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında şok iddia: Kontratındaki madde nedeniyle kırgın

Portekizli dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo’nun, Real Madrid’den ayrılarak Juventus’a imza atacağı söylentileri İspanya ve İtalya basınında ciddi bir şekilde dillendirilmeye başladı. Juventus’un 100 milyon Euro bonservis bedeli ve 4 yıl için 120 milyon Euro maaş karşılığında transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi. Söylentilerin artması üzerine Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Cristiano Ronaldo’nun menajeri Jorge Mendes’i görüşmek için Madrid’e çağırdı. Konuya Cristiano Ronaldo tarafından bakan Marca gazetesi ise, yıldız futbolcunun Real Madrid’den neden ayrılmak istediği ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Gelmiş geçmiş en başarılı futbolculardan biri olan Cristiano Ronaldo’nun, Real Madrid ile yaptığı sözleşmede gördüğü bir madde nedeniyle kırgın olduğu belirtildi. Real Madrid’deki kontratında “Ezeli rakipler dışında 100 milyon Euro serbest kalma maddesi” konulan 33 yaşındaki Cristiano Ronaldo’nun, daha çok Çin ve ABD takımları için konulan bu madde nedeniyle yönetimle arasının açıldığı ifade edildi. Cristiano Ronaldo’nun bu madde nedeniyle kendisini değersiz hissettiği yorumlarına yer verildi.

Cristiano Ronaldo’nun Ocak ayında söylediği “Eğer benim değerim 100 milyon Euro ise demek ki beni burada sevmiyorlar” şeklinde gülerek de olsa verdiği demecin, espriden çok Real Madrid yönetimine gönderme olduğu da iddia edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.