1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ROONEY VE BALE !
ROONEY VE BALE !

ROONEY VE BALE !

Kalacaklar mı? Gidecekler mi?

A+A-

İngiliz basını tamamen Rooney ve Bale'in geleceğine kilitlenmiş durumda. Gazeteler, Rooney'nin, Manchester United ile sözleşme yenilemeye hazırlandığını ileri sürüyor. Bale'in, Real Madrid'e transferinin ise kulübü Tottenham'ın, Eric Lamela'yı transfer edip etmemesine bağlandığı iddia ediliyor.

Wayne Rooney Manchester United'da mı kalacak yoksa kariyerine Chelsea'de mi devam edecek? İngiliz basınına bakılacak olursa, Rooney'in takımında kalma olasılığı iyice ağırlık kazandı.

Manchester United-Chelsea maçı sonrası, Jose Mourinho'nun, 48 saat içinde geleceği hakkında net bir açıklama beklediği Rooney'nin, sessizliğini koruduğunu hatırlatan gazeteler, golcü oyuncunun geleceğini artık United'da gördüğü görüşü üzerinde birleşiyor.

Chelsea karşısına ilk 11'de çıkan Rooney'nin, takımdaki durumuyla ilgili şikayetlerinden vazgeçtiği; hatta sözleşme yenilemeye hazırlandığı öne sürülüyor. Rooney'nin, Chelsea'ye hala net bir mesaj göndermemesi nedeniyle, Londra ekibinin, Samuel Eto'yu transfer etmek için düğmeye bastığı da iddialar arasında.

"HAYALLERİMİ YIKAMAZSINIZ"
Transferi çok merak edilen bir diğer oyuncu Gareth Bale. Gazetelerin başlıklarından Bale'in öfkesinin izlerini görmek mümkün. "Hayallerimi yıkamazsınız. Artık bitti" gibi başlıklarla çıkan gazeteler, yıldız oyuncunun, Real Madrid'e transferinin geciktirilmesinden dolayı, yönetimine kızgın olduğunu yazıyor.

Gazetelere göre, Tottenham yönetiminin transferi geciktirmesinin nedeni, Romalı Eric Lamela. Yönetim Kurulu Başkanı Daniel Levynin, Lamela transferi kesinleşmeden, Bale'i elinden çıkarmak istemediği ileri sürülüyor.

Lamela transferinin gecikmesinin nedeni ise Roma'nın, Fiorentinalı Adem Ljajic'i kadrosuna katmadan, oyuncusunu elden çıkarmaya yanaşmaması.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.