1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ROZETLER TAKILDI
ROZETLER TAKILDI

ROZETLER TAKILDI

Rozetler takıldı

A+A-

Örgütlenmeye hız veren TDP, Yeni Erenköy’de de yönetimini belirledi.

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Yeni Erenköy Örgütü’nü oluşturdu. TDP’den yapılan açıklamaya göre, Nevzat Sürmelioğlu Örgüt Başkanlığı’na, Erkin Dora Asbaşkanlığa getirildi. Tarık Antel Gençlik Örgütü Sorumlusu, Hulusi Metni ile Tuğrul Alnur ise faal üye oldu.  Oluşum nedeniyle düzenlenen etkinlikte, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, TDP’ye katılan 3 kişiye parti rozeti taktı. Etkinliğe, TDP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Asım İdris, Parti Meclisi Üyesi Musa Özmusaoğlu ve TDP İskele İlçe Başkanı Kemal Yıldız da katıldı.

 

Özyiğit: Emin adımlarla ilerliyoruz
Cemal Özyiğit etkinlikte yaptığı konuşmada, TDP’nin yeni katılımlar ve kurulan örgütlerle her gün biraz daha büyüdüğünü belirterek, “TDP yoluna emin adımlarla ilerlemektedir” dedi. Yıllardır gelen giden hükümetler tarafından dışlanan İskele-Karpaz bölgesine özel önem gösterdiklerini, bu bölgelerde de örgütlenerek bölge insanlarının sesi soluğu olmak istediklerini belirten Özyiğit, oluşturulan Yeni Erenköy Örgütü’nün bu açıdan da önemli olduğunu vurguladı. 
TDP olarak, son yerel seçimlerde ‘Amiral Gemisi’ olarak adlandırılan Lefkoşa’yı kazanmalarının yanı sıra, seçime katıldıkları bölgelerde oylarını artırdıklarına işaret eden Özyiğit, mevcut belediye meclis üyesi sayılarını da ikiye katladıklarını belirtti. Özyiğit, “Özellikle yerel seçimlerin ardından halkın TDP’ye olan ilgi ve desteğinin artmasının yanı sıra, birçok kişi de üye olmak için başvuruda bulunmaktadır. Bu da doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” diye konuştu. 
DİYALOG
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.