1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RUM ADALET BAKANI MERKEZİ CEZAEVİ İÇİN PSİKİYATRİST İSTİYOR
RUM ADALET BAKANI MERKEZİ CEZAEVİ İÇİN PSİKİYATRİST İSTİYOR

RUM ADALET BAKANI MERKEZİ CEZAEVİ İÇİN PSİKİYATRİST İSTİYOR

Rum Adalet Bakanı Merkezi Cezaevi için Psikiyatrist istiyor.

A+A-

Geçtiğimiz son bir hafta içerisinde üç intihar vakası yaşanmasından ötürü, Rum Merkezi Cezaevi’nde yine panik ortamı yaşanmakta olduğu haber verildi.

Elindeki bilgilere dayanarak, son bir haftada üç intihar vakası yaşandığını ancak basına yalnızca bunların ikisinin yansıdığını yazan Haravgi gazetesi, durumun oldukça gergin olduğunu belirtti.

Elindeki bilgilere dayanarak cezaevinde büyük panik yaşanmakta olduğunu ve bunun öncelikle Rum Adalet Bakanı İonas Nikolau’dan kaynaklanmakta olduğunu kaydeden gazete, Nikolau’nın gerçek durumu ve kendi sorumluluklarını gizleme çabası içerisinde, telaşlı hareketlere giriştiğini savundu.

Gazete yaşanan son gelişmenin, Nikolau’nun Ruh Sağlığı Hizmetleri’ne, cezaevine ikinci bir psikiyatr için başvurması olduğunu ekledi.

Alithia gazetesinin haberine göre ise, Rum Merkezi Cezaevi Müdür Yardımcısı Eleni Vatilioti dün yaptığı açıklamada, ciddi psikolojik problemlere sahip olan mahkûmların Merkezi Cezaevi’nde değil, ihtiyaç duydukları tedavinin kendilerine sağlanabileceği, nitelikli bakım merkezlerinde bulunmaları gerektiğini söyledi.

Şu an cezaevinde, bakım merkezleri ve özel kurumlarda bulunması gereken şahısların bulunduğunu dile getiren Vatilioti, cezaevinin hastaneye döndüğüne dikkati çekti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.