1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RUM HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ, KKTC POLİSİNE YAKALANINCA İNTİHARA KALKIŞTI
RUM HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ, KKTC POLİSİNE YAKALANINCA İNTİHARA KALKIŞTI

RUM HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ, KKTC POLİSİNE YAKALANINCA İNTİHARA KALKIŞTI

Hristakis yakalanınca intihar girişiminde bulundu.

A+A-

Hırsızlık yapmak için girdiği evden ziynet eşyası çalan Rum Hristakis V., yakalanınca dilinin altına sakladığı jileti alıp, boğazına dayayarak, intihar girişiminde bulundu.

Sefa KARAHASAN/DHA

Hırsızlık yapmak için girdiği evden ziynet eşyası çalan Rum Hristakis V., yakalanınca dilinin altına sakladığı jileti alıp, boğazına dayayarak, intihar girişiminde bulundu. Şüpheli polis tarafından etkisiz hale getirilerek, gözaltına alındı..

Gönyeli bölgesindeki B.H.'ye ait eve, hırsızlık yapmak amacıyla mutfak penceresinden girildi. Eve giren hırsız, ziynet eşyası çalarak, kaçtı. Hırsızlık olayını fark eden B.H., polise başvurdu. Polis, eve giriş anı güvenlik kamerasınca kaydedilen hırsızın yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlığı yapanın Rum plakalı araca binip, kaçtığı ve Hristakis V. olduğu belirlendi. Sınır kapılarında şüphelinin yakalanması için önlem alındı. Tepebaşı'nda olduğu tespit edilen şüpheli, KKTC polisinin operasyonuyla yakalandı. Hristakis V.'nin aracında, Gönyeli'de çaldığı ziynet eşyaları ile başka eşyalar da bulundu. Şüpheli, gözaltına alınmak istenirken, dilinin altına sakladığı jileti çıkarıp, boğazına dayayarak, intihara kalkıştı. Polisler, şüpheliyi yakalayarak kendisine zarar vermesini engelledi. Hristakis V.'nin, polise yakalandığı için yaşamına son vermek istediği öne sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.