1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RUM İSTİHBARAT KOMUTANININ DAMADI KAYIP
RUM İSTİHBARAT KOMUTANININ DAMADI KAYIP

RUM İSTİHBARAT KOMUTANININ DAMADI KAYIP

Otomobili, bir sahilde ışıkları açık ve motoru çalışır halde bulundu

A+A-

Rum İstihbarat Teşkilatı (KİP) Komutanı’nın 33 yaşındaki RMMO askeri damadı, salı günü sabahtan beri kayıp. Rum polisinin aramaları salı akşamının geç saatlerine kadar sürdü.

Politis ve diğer gazeteler Yeroşibulu Mihali Stavru isimli RMMO askerinin arabasının salı günü sabahın erken saatlerinde bir turist tarafından Ay Yeorgiu Pegiya sahilinde ışıkları açık, motoru çalışır halde bulunduğunu yazdı.

Haberde Rum polisinin Stavru’yu bulmak için geniş çaplı bir operasyon başlattığı, aramalara polis helikopteri, Liman ve Deniz Polisi’ne ait teknenin katıldığı, dün akşamüzeri aramalara dalgıçların da dahil olduğu, Stavru’nun ortadan kaybolmasıyla ilgili sır perdesini aralayacak herhangi bir bilgiye ulaşamayan Rum polisinin bütün ihtimalleri açık bıraktığı belirtildi.

Habere göre KİP komutanının damadı olan Stavru kendisi gibi RMMO askeri olan eşi ile birlikte kaldıkları Lefkoşa’nın Rum kesimindeki evinden, işyerine gitmek üzere ayrıldı. Rum radyosu salı gecesi ara verildikten sonra dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlatıldığını, RMMO, Sivil Savunma Teşkilatı, Polis Narkotik Şube ve diğerlerinin katıldığı Stavru’yu arama çalışmalarının havadan, karadan ve denizden sürdürüldüğünü haber verdi.

Kaynak:Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.