1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RUM YÖNETİMİ ENGELLEMEK İSTEDİ
RUM YÖNETİMİ ENGELLEMEK İSTEDİ

RUM YÖNETİMİ ENGELLEMEK İSTEDİ

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ’nün gerçekleştirdiği her uluslararası organizasyonda olduğu gibi bu organizasyonda da yine Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tarafından engellemelerle karşılaştığını kaydetti.

A+A-

Dünyanın önde gelen uluslararası akreditasyon kurumu IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education) 2013 Avrupa Konferansı GAÜ’de yapıldı.

GAÜ’den verilen bilgiye göre, GAÜ İşletme ve Ekonomi Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen IACBE 2013 Avrupa Konferansı, yönetim kurulu toplantısı ile sona erdi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampusunda gerçekleştirilen IACBE Uluslararası Akreditasyon Konferansı sonrası açıklama yapan GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, geçtiğimiz yıl Polonya’da düzenlenen IACBE  Uluslararası Akreditasyon toplantısının ardından bu yıl GAÜ’de yapıldığını ifade ederek, GAÜ’nün gerçekleştirdiği her uluslararası organizasyonda olduğu gibi bu organizasyonda da yine Güney Kıbrıs Rum Yönetimi tarafından engellemelerle karşılaştığını kaydetti.

Bu engellemelerin resmi merciler tarafından katılımcıları yanıltıcı yönde olduğunu, örneğin “Kuzey Kıbrıs’ın işgal altında olduğu” yönünde ve GAÜ arazisinin Rum arazisi olduğu gibi asılsız iddialar ile karşılaştıklarını anlatan Vehbi, bu konferansın, tüm engellemelere rağmen başarılı şekilde tamamlandığını belirtti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.