1. HABERLER

  2. SPOR

  3. RUSO’DA GAÜ ÇETİNKAYA ‘’ESİN’’TİSİ! (0-4)
RUSO’DA GAÜ ÇETİNKAYA ‘’ESİN’’TİSİ! (0-4)

RUSO’DA GAÜ ÇETİNKAYA ‘’ESİN’’TİSİ! (0-4)

GAÜ Çetinkaya, Küçük Kaymaklı'yı 4-0 Yendi

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 8.hafta karşılaşmasında Gaü Çetinkaya, ezeli rakibi Küçük Kaymaklı’yı deplasmanda 4-0 mağlup etti ve geçtiğimiz haftaki MTG mağlubiyetini taraftarına unutturdu. GAÜ Çetinkaya’nın gollerini Esin (2) Eko ve Burak’ın kaydetti. Küçük Kaymaklı’dan Mehmet Kaygısız kırmızı kartla oyun dışı kaldı

Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan karşılaşmada Gaü Çetinkaya’nın golleri Esin Sonay(2), Eko ve Burak’tan gelirken, Küçük Kaymaklı futbolcusu Mehmet Kaygısız da karşılaşmanın 23.dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Yer : Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler : Mehmet Malek, Fatih Bardakçıoğlu, Hakan Gök, Fehim Dayı

Küçük Kaymaklı : Hasan Piro, Şevket, Mehmet Kaygısız, Bahadır, Taner, Ahmet Can, Hüseyin Adal, Mustafa Arnavut(Rumen), Zokou(30’Remzi), Mustafa Yaşınses, Bayram(60’Yusuf)

Gaü Çetinkaya : Ali Duvarcı, Kadir, Eko(72’Burak), Hakan(6’Tunç), Sercan, Esin(43’Akın), Sabri, Çağrı, Tansel, Lawal, Erdinç

Goller : 23’(P), 35’Esin Sonay, 53’Eko ve 83’Burak(Gaü Çetinkaya)

Kırmızı Kart : 23’Mehmet Kaygısız(Küçük Kaymaklı)

Maçtan önemli dakikalar

K-Pet Süper Lig’de 8.hafta karşılaşmasında Gaü Çetinkaya, Lefkoşa derbisinde konuk olduğu Küçük Kaymaklı’yı farklı mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.
Karşılaşmaya sarı kırmızılılar daha iyi başladı. 2.dakikada Sabri’nin ara pasında Sercan uygun durumda topu dışarıya gönderdi. 5.dakikada Küçük Kaymaklı futbolcusu Hüseyin Adal’ın sağ çapraza ters pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mustafa Arnavut topa vuramayınca Küçük Kaymaklı mutlak golden oldu.
15.dakikada Çetinkaya atağında sağ çizgide Eko’nun kestiği topa Esin çok güzel vurdu ancak Küçük Kaymaklı savunması topu çizgiden çıkardı.

23.dakikada sağdan Eko’nun ortasında Sabri’nin uçarak kafa vuruşu üst direkten döndü, dönen topu Esin çok sert vurdu. Bu vuruşa Küçük Kaymaklı savunma oyuncusu Mehmet Kaygısız çizgi üzerine müdahale etti. Hakem Mehmet Malek, Mehmet’in topu elle müdahale ettiği kararını vererek penaltı noktasını gösterdi ve Mehmet’i direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Penaltı atışını kullanan Esin Sonay, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Çetinkaya golden sonra 10 kişi kalan rakibinin daha fazla üzerine gitmeye başladı. 28.dakikada sağdan Esin’in yerden ortasında Sercan’ın vuruşunu Şevket çizgi üzerine önledi. 35.dakikada fark 2’ye çıktı.

Bu dakikada Bayram’ın orta sahada kaptırdığı topla ani gelişen Çetinkaya atağında Esin’in düzgün vuruşu ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. İlk devre 2-0 tamamlandı.

Çetinkaya ikinci devreye de golle başladı. 53.dakikada sahanın yıldızlarından Eko, rakiplerini birer birer geçti ve sol ayağı ile güzel bir vuruş yaparak skoru 3-0 yaptı.

74.dakikada Küçük Kaymaklı atağında sağ çizgiden Mustafa Yaşınses’in ortasına arka direkte güzel bir vole vuruşu yapan Rumen Alexandrov pozisyondan yararlanamadı ve Ali Duvarcı topu kornere çeldi.

84.dakikada ani Çetinkaya kontratağında Akın’ın pasında Burak topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti ve Çetinkaya konuk olduğu Küçük Kaymaklı’yı 4-0 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.