1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. RUSYA ŞOKTA
RUSYA ŞOKTA

RUSYA ŞOKTA

3 intihar bombacısı peş peşe kendini patlattı

A+A-

Rusya'da intihar saldırısı
Rusya'nın Stavropol kentinde polis karakolu yakınlarında 3 intihar bombacısı kendini havaya uçurdu. Bazı kaynaklar saldırganlar dışında ölen ya da yaralanan olmadığını aktardı.

Patlama, Rusya'nın güneyindeki Stavropol kentinde bir polis merkezinin yakınlarında meydana geldi. 3 intihar bombacısının kendilerini patlattığı belirtiliyor. Bazı kaynaklarsa karakol yakınlarında gerçekleşen olayda beş patlama meydana geldiğini belirtiyor. Patlamalara ilişkin ayrıntılı bir bilgi yetkililerce henüz paylaşılmış değil. Patlamada saldırganlar dışında kimsenin ölmediği belirtilirken, ölen ya da yaralanan kişi sayısı ile henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sputnik'e konuşan bir güvenlik kaynağı ise "İlk belirlemelere göre üç intihar bombacısı Stavropol'un Novoselitskiy bölgesindeki polis karakolu yakınında üzerlerindeki patlayıcıları infilak ettirdi. Teröristler öldü. Yaklaşık beş patlama sesi duyuldu" dedi.

Üç intihar bombacısı patlama sırasında ölürken emniyetten bir kaynağın verdiği bilgiye göreyse, dördüncü saldırgan polis tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.