1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. RUSYA'YI KARIŞTIRDI
RUSYA'YI KARIŞTIRDI

RUSYA'YI KARIŞTIRDI

'Game of Thrones' dizisinin yıldızı Emilia Clarke’ın fotoğrafı izni alınmadan Rusya’da bir belediye reklamında kullanıldı. Dizide 'Khaleesi' rolündeki Clark, reklamda Anya adında bir Rus olarak tanıtıldı.

A+A-

İngiliz oyuncu Emilia Clark, Rusya’da belediye için yürütülen kampanyanın reklam yüzü oldu. Ancak Clark’ın reklamda yer aldığından haberi yok!

Rusya’nın 4’üncü büyük şehri Yekaterinburg belediyesi için hazırlanan reklamda Clark’ın fotoğrafı, şehirde yaşayan Anya adında 24 yaşında bir genç kız olarak gösteriliyor. 'Game of Thrones' yıldızının fotoğrafının altında “Fark ettim ki son bir kaç yılda Yekaterinburg sokaklarında geceleri yürümekten korkmuyorum. Şehrin güvenli olduğunu, saldırıya uğramayacağımı biliyorum” mesajı yer alıyor.

 

Rus internet kullanıcıları tarafından fark edilen hata, kısa sürede alay konusu oldu. Reklamı hazırlayan şirket ise genç oyuncudan izin almadıklarını kabul etti.

Kampanyanın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in destekçisi ve şehrin belediye başkanı Yakov Silin için hazırlandığı belirtildi.

ntvmsnbc

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.