1. HABERLER

  2. SPOR

  3. RÜYA TAKIM GELİYOR
RÜYA TAKIM GELİYOR

RÜYA TAKIM GELİYOR

İnönü Stadı’nın bitimiyle birlikte taraftarın karşısına çok güçlübir kadro ile çıkmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi...

A+A-

Transferde geçen sezon 13 milyon euro harcayarak mevcut kadronun yanına neredeyse ikinci bir takım daha kuran Beşiktaş Yönetimi, gelecek sezon ezeli rakiplerini çok üzecek.

TFF’nin uygulamaya koyacağı 5+0+3 yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle transferde yerli isimleri ön planda tutan siyah - beyazlı kulüp, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzon gibi rakiplerini de mercek altına aldı. Ezeli rakiplerinin yerli futbolcularına göz diken Beşiktaş Yönetimi, bu nedenle transfer bütçesini geçmişe göre daha da arttıracak.

Yerli futbolcu kalitesi açısından Türkiye’de bir numara olmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un birçok yıldızını transfer listesine dahil edecek. Her yıl kadrosunu daha da güçlendirmek için uzun vadeli planlar yapan Beşiktaş Yönetimi, ezeli rakipleriyle arasındaki centilmenlik kurallarını bozmadan, maddi açıdan transferi zor isimleri bile transfer listesinde tutmaktan hiç çekinmeyecek.

Bundan sonraki sezonlarda şampiyonluk yarışlarında rakiplerinden geri kalmamak yerine, rakiplerine kadro kalitesi olarak fark atmayı hedefleyen siyah - beyazlı yönetim bunun için yeni stadına güveniyor. İnönü Stadı’nın bittiği gün Rüya Takım niteliğinde bir Beşiktaş’ı taraftarının huzuruna çıkarmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu işin maddi temellerini şimdiden atmaya başladı. Önümüzdeki günlerde bankalardan yüksek miktarda kredi çekmeye hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, bu paranın bir kısmını rakiplerini geride bırakacak transferler için harcayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.