1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. RÜZGAR KIRDI GEÇİRDİ
RÜZGAR KIRDI GEÇİRDİ

RÜZGAR KIRDI GEÇİRDİ

Hafta sonu ülke genelinde etkili olan şiddetli fırtına... Çatılar uçtu, ağaçlar aravaların üzerine devrildi, dalgalar coştu...

A+A-

KKTC’de dün etkili olan fırtına bazı bölgelerde maddi zarara yol açtı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, İskele’de, Ağıllar - Çınarlı arasındaki bölgede Osman Tilki’ye ait ağılın şiddetli fırtına nedeniyle çinko çatısı uçtu. Ağılda maddi hasar meydana geldi.

Yeni Erenköy’de ise Özen Tunga’ya ait evin çatısının uçmasına neden olan şiddetli rüzgar, Yeni Erenköy Balıkçı Barınağı’nın 3 metre boyundaki beton balıkçı fenerinin devrilmesine de yol açtı. Her iki olayda da maddi hasar oldu.

Çinko çatılar birer birer uçtu

Öte yandan Gazimağusa’ya bağlı Akova köyünde Aziz Azizoğlu’na ait ağılın çinko çatısı uçtu. Ağılda maddi hasar meydana geldi.

Girne’de ise Gökhan Özaydın’ın ikametgahının balkonu üzerinde bulunan çardak uçarak, Nurten Peler’e ait park halindeki MJ 637 plakalı salon aracın üzerine düştü. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Ağaç aracın üzerine devrildi

Fırtına Lefkoşa’da da etkili olurken, Eziç restoran önündeki bir ağacın devrilerek, Vural Coşkun’a ait FK 625 plakalı aracın üzerine düşmesine neden oldu. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan Lefkoşa Metropol bölgesinde bulunan EMA Butik’in üzerinde asılı olan özel bir güvenlik şirketine ait reklam panosu uçarak, maddi hasara yol açtı.

Dalgalar da coştu

Fırtına dün sadece karada değil denizde de etkili oldu. Akdeniz’den kabaran dalgalar, Gazimağusa ve Girne kıyılarında görsel şölene döndü. Çok sayıda vatandaş, deniz kenarına giderek, şiddetli rüzgarla birlikte kıyıya vuran dalgaları izledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.