1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAAT 02.30’DA YATAĞINDAN FIRLADI VE
SAAT 02.30’DA YATAĞINDAN FIRLADI VE

SAAT 02.30’DA YATAĞINDAN FIRLADI VE

Bir sesle saat 02.30’da yatağından fırladı, pencereyi açtığında ;

A+A-

Başkent Lefkoşa’da  dün sabah saatlerinde, Hasan Kultaş’a ait JG 155 plakalı araç, garajda tamamen yandı. Kultaş’ın kardeşine ait ME 968 ve komşuya ait GM 593 plakalı araçlar yan yana oldukları için kısmen yanarak zarar gördü.

Başkent Lefkoşa’da ‘Kovboy’ lakabıyla bilinen Hasan Kultaş, Diyalog muhabirine yaptığı açıklamada, herhangi bir düşmanı olmadığını belirterek, “Kim niye böyle bir iş yaptı anlamadım” dedi.

Kultaş, 3 aracın hasar gördüğü kundaklama olayı hakkında şunlar söyledi, “Gece saat 23.30 gibi yattım. Gece saat 02.25 gibi güm diye bir sesle uyandım. O saatlerde de çöpler toplanır diye, gürültüyü çıkartanların çöpçü olduğunu sandım. Sesi merak ederek, salona geldim. Camdan turuncumsu ışıklar geldi. Sandım ki çöp kamyonunun tepesindeki sarı lambadır da içeri yansır. Cama yaklaşıp baktığımda bir de ne göreyim? Arabam yanıyor. Yatmadan önce pencereyi biraz kındırmıştım, oradan alevler yükseldi ama su dökerek  söndürdüm.

 

“Polisten gelecek sonucu bekliyorum”

Yukarı çıkıp kardeşimi uyandırdım ve basamaklardan inerken, itfaiyeyi aradım. Yaklaşık 10 dakika sonra itfaiye geldi ve yangını söndürdü. Kardeşime ait ME 968 plakalı araç ile benim aracım dip dibe park edili olduğu için onun arabasının önü kısmen yandı. Komşunun arabası da biraz zarar gördü. Polise ifade verdim. Polis arabamı emare olarak aldı. Tamamen yandı aracım, kullanılmaz hale geldi. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.”

 

Polis kundaklama diyor

Öte yandan, Polis Genel Müdürlüğü’nden, konuyla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi, “09.04.2014 tarihinde, saat 02:30 sıralarında, Lefkoşa’da, Hasan Kultaş’a ait olup garaj içerisinde park halinde bulunan JG 155 plakalı araç üzerine meçhul şahıs/lar tarafından muhtemelen yanıcı madde dökülüp ateşlenmek suretiyle kasti hasara uğratılmıştır. Çıkan yangın sonucu bahse konu araç tamamen yanarken, önünde park halinde bulunan ME 968 ve GM 593 plakalı salon araçlara yangının sirayet etmesi sonucu ise söz konusu araçlar ise kısmen yanarak zarar meydana gelmiştir. Yangın İtfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup,  soruşturma devam etmektedir.”

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.