1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAATİ 300 TL'YE FUHUŞ!
SAATİ 300 TL'YE FUHUŞ!

SAATİ 300 TL'YE FUHUŞ!

Turist ve öğrencileri pazarlıyorlar!

A+A-

Diyalog'dan Suna Erden'in haberine göre; Aldığı bir ihbar üzerine Girne’de operasyon düzenleyen polis, yaşları 22 ile 23 olan iki kadını para karşılığı erkeklere pazarladıkları öne sürülen yedisi taksi şoförü dokuz kişiyi tutukladı.     

Zidan Tecimen, Gökhan Teke, Ersen Çırakoğlu, Soner Tozun, Bülent Bayramoğlu, Zeynel Kartal, Cevdet Ay ve Niyazi Seylani, Mehmet Kırdar isimli zanlıların, 23 yaşındaki Z.K. isimli üniversite öğrencisi ile 22 yaşındaki S.Ö. isimli kadını 300 ile 600 TL arasında değişen fiyatlarla pazarladıkları belirtildi. Zanlı Kırdar ile Seylani’nin fuhuş yaptıracak kadınları bulduğu, taksicilerin ise müşteriler ile kadınlar arasında köprü görevi gördüğü iddia edildi. “Fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç sağlama” suçlarından tutuklanan zanlılar dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Saati 300 TL

Duruşmada iddiaları aktaran polis, zanlıların 2018 tarihinde Mart-Mayıs ayları içerisinde Girne’de 22 yaşındaki S.Ö. isimli turist kadın ile 23 yaşındaki Z.K. isimli üniversite öğrencisini Türkiye’den gelen otel müşterileri ile yurt içindeki şahıslara para karşılığında pazarladıklarını söyledi.

Polis, zanlıların gün içerisinde birçok erkekle cinsel ilişkiye girmelerini sağladıklarını, ayrıca Mehmet Kırdar ile Niyazi Seylani’nin 23 yaşındaki Z.K.’yi saati 300 TL, tam günü kapsayan süre için ise 600 TL karşılığında erkeklere pazarladıklarını açıkladı.

“Fuhuşa teşvik ve fuhuş yolu ile kazanç sağlama” suçlarından dolayı tutuklanan zanlılar hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis,  zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.    
Mahkeme, tüm zanlıların 3 bin TL nakit teminat yatırması, her zanlı için bir kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması ve zanlıların 50 bin TL şahsi kefalet senedine imza atması şartları ile teminata bağladı. Mahkeme ayrıca tüm zanlıların haftada 3 gün polise giderek imza atmasına da emir verdi.  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.