1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SABAH GELDİĞİNDE KARŞILAŞTIĞI MANZARAYA ŞOK OLDU!
SABAH GELDİĞİNDE KARŞILAŞTIĞI MANZARAYA ŞOK OLDU!

SABAH GELDİĞİNDE KARŞILAŞTIĞI MANZARAYA ŞOK OLDU!

Bekçi şart!

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın sembol yerlerinden Kuğulu Park’ta içki içenler, masa ve sandalyeleri kırıyor, etrafa çöp atıyor

Melin Dobran

Lefkoşa’da yıllardan beridir hizmet veren Kuğulu Park, geceleri içki içenlere ev sahipliği yapıyor. Çay bahçesinin işletmecisi olan Berna Baturalp, belediye zabıtalarının ve polisin bölgede daha sık denetim yapmasını istiyor.

Sabahları bahçeye geldiğinde ortalığı darmadağın bulduğunu ifade eden Baturalp, yetmezmiş gibi bir de insan dışkısı bulduğunu söyledi.     Baturalp, geceleri parka gidip içki içen ve masa sandalyelere zarar veren kişilerden el aman çektiğini dile getirdi. Baturalp, “Ben emek ediyorum buraları temizliyorum, sabah geldiğimde ise manzara bambaşka. İçki içtikleri yetmezmiş gibi bir de kırıp döküyorlar” dedi.

Bir çözüm bulunmalı

Baturalp şunları söyledi, “Yıllardan beridir bu çay bahçesini çalıştırıyoruz. Belediye ile bahçenin çevre düzenlemesi için işbirliği içine girdik. Etrafa saksı çiçekleri falan koyduk. Yazda turistler geldiği için tuvalet sıkıntısını aşmak istedik. Seyyar tuvalet talebinde bulunduk çünkü buradaki tuvaletler yetersiz. Bahçedeki koca ağaçların budanması lazım. Dalları kırılıp hem bizim hem de müşterilerin üzerine düşüyor. Yetkililerden yardım istiyoruz. Ayrıca her sabah çay bahçesine geldiğimde, masa sandalyelerin kırıldığını görüyorum. Etrafta içki şişeleri ve insan dışkıları buluyorum. Havuzun yanında çekirdek yiyip kabuklarını havuza atıyorlar. Nedir bizim bu insanlardan çektiğimiz? Bir bekçi ya da bir zabıta görevlendirmelerini istiyorum.”

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.