1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “SABAH KAHVESİ” ETKİNLİĞİ
“SABAH KAHVESİ” ETKİNLİĞİ

“SABAH KAHVESİ” ETKİNLİĞİ

Kanser Araştırma Vakfı (KAV), “Hep birlikte mevsimin ilk kahvesini birlikte içelim, kanserle savaşta KAV'la birlikte tek yürek olalım” sloganıyla “Sabah Kahvesi” etkinliği düzenleyecek.

A+A-

GELİR TOPRAK VE SU ANALİZLERİ İÇİN KULLANILACAK

Kanser Araştırma Vakfı (KAV), “Hep birlikte mevsimin ilk kahvesini birlikte içelim, kanserle savaşta KAV'la birlikte tek yürek olalım” sloganıyla “Sabah Kahvesi” etkinliği düzenleyecek.

1 Haziran’da düzenlenecek etkinlikten elde edilecek gelir, KKTC’de en fazla kanser vakalarının görüldüğü bölgelerde detaylı toprak ve su analizleri için kullanılacak.

“KKTC’nin en büyük sabah kahvesi etkinliğinin” amaçlandığı, Özerlat Kahve ve Rana Fahrioğlu Şirketi sponsorluğundaki organizasyon, saat 10.00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Surlariçi’nde yer alan Özerlat Kahve’de bugün düzenlenen basın toplantısında etkinlikle ilgili bilgiler verildi ve “Arkadaşlarınızı ve ailenizi 1 Haziran saat 10.00’da evinizde toplayın ve birlikte kahve içerken KAV’a destek verin” çağrısı yapıldı.

Basın toplantısında etkinliğin sponsorları İlke Özerlat  (Özerlat Kahve) ile Rana Fahrioğlu (Dimes Meyve Suları), KAV’dan ise Dr. Rezan Fahrioğlu Yamacı ile  Hatice Salih Kerimgil konuşmalar yaparak etkinlikle ilgili bilgiler verdiler.

Basın toplantısında yapılan konuşmalarda, Sabah Kahvesi’ne katılanların KAV’ın sağlayacağı  geri dönüşümlü kumbaralara bağışta bulunabilecekleri kaydedildi ve etkinlikte kullanılmak üzere  kendileri için meyve suyu ya da kahve temin edilmesini isteyenlerin KAV’la iletişime geçmesi istendi. (Lefkoşa-Girne:  0533 863 49 29, Mağusa: 0533 834 82 83, Güzelyurt: 0533 869 05 11). Basın toplantısında Vakfa facebook’tan ulaşılabileceği de ifade edildi.

Evi müsait olmayan kişilerin etkinliği dış mekanda  gerçekleştirebileceği de kaydedilirken, Lefkoşa, Girne, Güzelyturt ve Mağusa’daki bazı cafelerin de etkinliğe destek vereceği bunun mekanlardaki posterlerden fark edilebileceği ifade edildi.

Basın toplantısında Restorancılar Birliği’nin de etkinliğe destek vereceği ve yakında konuyla ilgili duyuru yapacağı da belirtildi

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.