1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SABAHA KARŞI SAAT 02.45!
SABAHA KARŞI SAAT 02.45!

SABAHA KARŞI SAAT 02.45!

Cinayet eğilimi mi... Sinir krizi mi... Kim suçlu, kim haklı... Öldürmek mi istedi yoksa?

A+A-

 

İskele’ye bağlı Yarköy’de dün sabaha karşı saat 02.45 sıralarında duyulan 1 el silah sesinin ardından Cumhuriyetçi Türk Partisi örgüt binası bahçesinde kağıt oynayan 5 kişinin 4’ü av tüfeğinden çıktığı tespit edilen saçmalarla yaralandı.

Vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet eden Sedat Özyiğit, Emir dolu, Bayram Yakar ve Tekin Dağal, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi oldu. Köyde konu ile ilgili soruşturma başlatan İskele Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmaların ardından Lütfi Yıldırım isimli şahsı gözaltına aldı.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

İddialara göre kağıt oynayacakları bahanesi ile gençlerin sürekli geç vakte kadar köyde gürültü çıkarmasına sinir olan Lütfi Yıldırım’ın gürültüden uyuyamadığı için CTP Örgüt Binası’na 1 el ateş açtı.

Köyde arama ve soruşturma yapan polis ekipleri, kısa süre içerisinde zanlının izine ulaştı. Zanlı Lütfi Yıldırım polis ekipleri eşliğinde araca bindirilerek dün öğle saatlerinde mahkemeye çıkarıldı.

YILDIRIM SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gözaltında olduğu süre içerisinde yapılan sorgulaması sırasında suçunu itiraf eden zanlı Lütfi Yıldırım dün öğle saatlerinde GAzimağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

UYUYAMAYINCA SİNİR OLDU

Konu ile ilgili mahkemede ifade sunan polis memuru Celil Gülyaprak, zanlının kendi evinin avlusu içerisinden tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu av tüfeği ve 1 adet 12’lik fişek ile 150 metre uzaktaki CTP örgüt binasına ateş açtığını söyledi.

Kalabalığın çıkardığı gürültü nedeni ile uyuyamayıp sinir olduğu için ateş açan zanlı Yıldırım’ın o esnada oturan Sedat Özyiğit, Emir Dolu, Bayram Yakar ve Tekin DAğal’ı vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladığını söyledi.

Olayda kullanılan boş fişek ve 1 adet av tüfeğini  zanlının ikametgahında bulunarak emare alındığını söyleyen Gülyaprak, başlatılan soruşturma kapsamında zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

BUGÜN YENİDEN

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu, polisin başlatmış olduğu soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Lütfi Yıldırım’ın 1 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Yıldırım bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak.

 

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.