1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sabriye'ye şok suçlama!
Sabriye'ye şok suçlama!

Sabriye'ye şok suçlama!

Sabriye'ye şok suçlama!

A+A-

'Survivor 2017'de mücadele eden Sabriye Şengül ve Berna Keklikler'in, takım arkadaşlarına oranla performanslarının düşük olmasına rağmen yarışmada kalmaları şaşkınlık yarattı.

Hakan Hatipoğlu, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programında dokunulmazlık oyunlarını ve oyunların ardından yaşananları değerlendirdi.

"İKİ TAKIMDA BİRER EL BOMBASI"
 
Survivor'ın eski yarışmacısı, "Sabriye artık beni çok şaşırtıyor. Berna ve Sabriye performans olarak çok kötü ve bireysel dokunulmazlığı alıyorlar. Bu çok inanılmaz bir şey. Tahminlerin hepsi hikaye; bir kararı halk veriyor. İki yarışmacılar, bireysel dokunulmazlığı alarak kararı kendileri veriyorlar. Sabriye ve Berna, iki takımda birer el bombası. Onlar da nereye gittiklerini bilmeden gidiyorlar" şeklinde konuştu.
 
Özellikle eleştiri oklarını Sabriye'ye yönelten Hatipoğlu, "Sedat abi gideli 12 hafta olmuş, Sabriye hala adada. Volkan gideli 3 hafta olmuş, Sabriye hala adada. Survivor'ın kendi içinde bir adalet sitemi var. Herkes kendi göbek bağını kendi kesiyor. Bu durum beni biraz da rahatsız ediyor. Sabriye 'ben artık gitmek istiyorum' diyor ama konseye çıkınca ağlıyor, bireysel dokunulmazlığa asılıyor" ifadelerini kullandı.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.