1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SAÇLARI YÜZÜNDEN MAHKEMELİK OLDULAR
SAÇLARI YÜZÜNDEN MAHKEMELİK OLDULAR

SAÇLARI YÜZÜNDEN MAHKEMELİK OLDULAR

Yanlış okumadınız.

A+A-

Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry ile eski sevgilisi ve altı yaşındaki kızının babası Kanadalı manken Gabriel Aubry bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir şekilde "davalık" oldu. Bir süredir magazin gündemini meşgul eden bu davanın nedeni Berry ve Aubry'nin kızı Nahba Aubry. Ancak bu kez söz konusu olan minik Nahla'nın velayeti değil saç rengi.

01-003.jpg

İnternetteki TMZ.ın iddiasına göre Halle Berry, Aubriel Aubry'yi 6 yaşındaki Nahla'nın kıvırcık koyu renk olan saçlarını sarıya boyattığı ve düzleştirmeye çalıştığı gerekçesiyle mahkemeye verdi.

48 yaşındaki Halle Berry, 39 yaşındaki Gabriel Aubry'nin bu şekilde Nahla'nın Afrika- Amerika kökenli genlerinden kaynaklanan görüntüsünü değiştirip "beyazlaştırmaya" çalıştığını ileri sürdü. TMZ.ın ele geçirdiği mahkeme kayıtlarına göre Halle Berry, eski sevgilisi Aubry'nin bu tür ırkçı davranışlarıyla Nahla'nın psikolojik gelişimini olumsuz etkilediğini de belirtti.

08.jpg

Ünlü oyuncu, Aubry'nin saç rengi ve görümünü değiştirmeye çalışmasının "Nahla'nın doğal güzelliği ile ilgili şüphe duymasına' yol açacağını da ileri sürdü.

Görülen illk duruşmada mahkeme hem Halle Berry'nin hem de Gabriel Aubry'nin Nahla'nın saç rengiyle oynamısını yasakladı.

Halle Berry ile Gabriel Aubry dört yıllık birlikteliğin ardından 201 yılında yollarını ayırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.