1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SADECE 1 GECE
SADECE 1 GECE

SADECE 1 GECE

Dünyaca ünlü basketbolcunun eşinin sözleri ABD'de gündeme oturdu.

A+A-

ABD'nin Brooklyn Net takımıyla geçtiğimiz hafta sonu imzaladığı anlaşmayla spor dünyasında ses getiren Rus basketbolcu Andrei Kirilenko, şimdi de magazin basınının gündemi oldu.

Kirilenko'nun transferinin ardından ABD tabloid basını ünlü oyuncunun pop yıldızı eşi Masha Lopatova'nın 2006 yılında Utah Jazz için oynarken Salt Lake Tribune gazetesine yaptığı "Eşimin yılda bir gece başka biriyle birlikte olmasına izin veriyorum" açıklamasını yeniden gündeme getirdi.

O dönemde Lopatova, "Yasak olan şey her zaman daha çok azrulanır. Sporcular, özellikle de erkek sporcular kendilerine sunulan şeyleri kabul etmeye yatkınlar. Aynı şey çocuk yetiştirirken de geçerli. Ben çocuğuma 'Pizza yasak' dersem ne yemek ister? Pizza" diye konuşmuştu.

Lopatova, Kirilenko'ya verdiği bu bir gecelik iznin amacının, ünlü oyuncunın yılın 7 ayı deplasmanlar için ülkenin dört bir yanını dolaşırken çapkınlık yapmasını önlemek olduğunu belirtmişti.

Eşinin bu bir gecelik izin dışındaki ilişkilerini hoş görmeyeceğini de ifade eden Lopatova, anlaşmanın tek taraflı olduğunu da vurgulamıştı.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.