1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Sadece kadınlara kiralık! Cinsel ilişki karşılığında...
Sadece kadınlara kiralık! Cinsel ilişki karşılığında...

Sadece kadınlara kiralık! Cinsel ilişki karşılığında...

Skandal kiralık ev ilanı. Ev sahibinin sadece kadınlara...

A+A-

Cinsel ilişki karşılığı kiralık ev
İngiltere’de bir ev kiralama sitesinde skandal kiralık ev ilanı… Londra’da bulunan evde yaşamak bedava. Ancak sadece 18-35 yaş aralığındaki çekici kadınlar için. Ancak ev sahibinin tek isteği var o da “kiracısı ile cinsel ilişkiye girebilmek”...

“18 – 35 yaş arasındaki çekici kadınlar için yüzde yüz bedava apartman dairesi”... İngiltere’nin başkenti Londra’daki bu ilan tamamen gerçek. Ancak ilandan da anlaşılacağı gibi ortada çok da normal biri durum yok. Gazeteci Helen Croydon olayın aslını gün yüzüne çıkardı. İlanın sahibiyle görüşen genç kadın ev sahibinin evini kadınlara bedavaya kiraladığını ancak biri stediğinin olduğunu söyledi. Çekici olması şartı aranan kiracı en az haftada bir kez ev sahibiyle cinsel ilişkiye girmeliydi.  Söz konusu ev sahibiyle konuşmaları sırasında adam, Croydon’a normal bir ilişki yaşamak istemediği sadece belirli zamanlarda cinsellik amacıyla görüşeceği bir arkadaş istediğini söyledi.

İnternetteki tuhaf ev ilanlarını araştıran Helen Croydon bir başka ilanda bir adamın diğer 2 kiracının olduğu büyük bir evde bir yatak odasını kadınlara kiraya verdiğini gördü. Av sahibinin talebi ine aynıydı. Üstelik yapılan yazışmalarda Pakistan asıllı ve isminin Ali olduğunu söyleyen adam  “Hayatım boyunca bir centilmendim. Ancak kadınlara ayrıacak vaktim yok. Anlatabiliyorum değil mi” ifadelerini kullandı.  Üstelik Ali evli olduğunu da itiraf etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.