1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sadece yüzde 1’lik kesim görebiliyor
Sadece yüzde 1’lik kesim görebiliyor

Sadece yüzde 1’lik kesim görebiliyor

Sosyal medyada gündem oldu! Resimde fili görebiliyor musunuz?

A+A-

Sosyal medyada kullanıcılar arasında tartışılan görsellere son günlerde bir yenisi daha eklendi. Rengi tüm dünyada tartışma yaratan kıyafetten sonra kullanıcılar bu kez de TikTok yıldızı Hectic Nick tarafından paylaşılan resimde fili aramaya başladı. Saatlerce resimdeki fili bulmaya çalışan kullanıcılara, fili görselde tek bir seferde fark edenlerin yüzde 1’lik dilimde yer aldığı söylenildi.

Sosyal medyada paylaşılan ve tartışmalara neden olan bir optik ilüzyonda TikTokyıldızı Hectic Nick takipçilerinden avcıdan saklanan bir fili bulmasını istedi. Sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılanan görüntüye Nick, “İnsanların sadece yüzde 1’i bu resimdeki gizli fili görebiliyor. Kolay değil ama ekranınızı ters çevirmeyi deneyin, belki onu bulabilirsiniz.” notunu ekledi.

1-275.webp 

SOSYAL MEDYADA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bulmacada yer alan fili görebilmek için kullanıcıların görüntüye alışılmadık bir şekilde ters çevirerek bakması gerekiyordu. Görselde ağaç gövdeleri filin bacaklarını ve gövdesini, çim ise gövdesini temsil eder. 

Sosyal medyada kısa sürede popüler olan bulmacayı sosyal medya kullanıcıları yorum yağmuruna tuttu. Kullanıcıların bir kısmı, fili bulmak için saatlerini harcadığını söylerken bir kısmı ise ekranı döndürmeden görebildiklerini anlattı.

mynet.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.