1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞ EL BİLEĞİ KIRILDI
SAĞ EL BİLEĞİ KIRILDI

SAĞ EL BİLEĞİ KIRILDI

Sağ el bileği kırıldı

A+A-

Gönyeli Aşıklar Tepesi yakınlarında iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 55 yaşındaki Nilgün Leymoncu yaralandı

Sonuç CEVİZCİ
Gönyeli Aşıklar Tepesi yakınlarında dün akşam saatlerinde bir anlık dikkatsizlik sonucu iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 55 yaşındaki Nilgün Leymoncu yaralandı.

Kaza, Nilgün Leymoncu (K-55) isimli sürücünün yönetimindeki LG 879 plakalı araçla Gönyeli’den Boğazköy istikametine dikkatsizce seyrettiği sırada, sola meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmesi ve o esnada karşı istikamette gelmekte olan Veli Menek ( E-28) yönetimindeki EL 011 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi.
Kaza sonucu her iki araç sürücüsü ile EL 011 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Raziye Menek ( K- 21) ile bir buçuk yaşındaki kız çocuğu Ada Menek hafif yaralandı.
Veli Menek, Raziye Menek ve Ada Menek Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde ilk yardım tedavisi ardından taburcu edildi. Yetkililerden, kazaya sebebiyet veren ve hastanede müşahede altında tutulan Nilgün Leymoncu’nun ise sağ el bileği kırıldığı öğrenildi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.