1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. SAĞ SALİM KURTARILDILAR
SAĞ SALİM KURTARILDILAR

SAĞ SALİM KURTARILDILAR

Hasan Özlü’nün otlanmaları için tarlaya götürdüğü 3 koyun ve bir koçu 1974’ten kalma üstü açık kör kuyuya düştü

A+A-

Gelincik Köyü’nde dün sabah koyun kurtarma operasyonu düzenlendi. Hasan Özlü’nün otlanmaları için tarlaya götürdüğü sürüsünden 3 koyun ve bir koç 1974 yılından kalma üstü açık bir kör kuyuya düştü.

İlk anda 2 koyunun kuyuya düştüğünü sanan Özlü, polisi arayarak hayvanlarının kurtarılmaları için yardım talebinde bulundu.

Sabah saat 09.50 sıralarında ihbarı alan Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polisler de Yeşilköy’deki itfaiye ekibinden yardım istedi.

Polis ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra olayı duyan Gelincikli vatandaşlar da koyunların düştüğü Mehmet Dilmaç’a ait tarlaya giderek çalışmalara başladı. Gerekli düzenekleri kuran itfaiye ekibinden bir görevli 10 metre derinliğinde ve oldukça geniş olan kuyuya indi. İki koyun bulacağını sanan itfaiye memuru kuyunun dibine indiğinde karşısında üç koyun ve bir koç buldu.

Halata bağlanan koyunlar itfaiye, polis ve vatandaşların işbirliği ile tek tek yukarıya çıkarılarak kurtarıldı. Oldukça sağlıklı olan koç ve koyunlar yeniden sürünün arasına karışırken, Hasan Özlü ise hayvanlarının sağ salim kurtarılmış olmalarının mutluluğunu yaşadı. Özlü, yardımına koşan polis, itfaiye ve köylülerine teşekkür etti.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.