1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SAĞLIK BAKANI İZBUL GÖREVİ GÜLLE’DEN DEVRALDI
SAĞLIK BAKANI İZBUL GÖREVİ GÜLLE’DEN DEVRALDI

SAĞLIK BAKANI İZBUL GÖREVİ GÜLLE’DEN DEVRALDI

Sağlık Bakanı Salih İzbul görevini Ahmet Gülle’den devraldı;

A+A-

 

Sağlık Bakanı Salih İzbul görevini Ahmet Gülle’den devraldı.

Sağlık Bakanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde bakanlık yetkilileri de hazır bulundu.

Devir teslim töreninde ilk sözü alan Ahmet Gülle, sağlığın toplumun en önemli konularından biri olduğuna işaret ederek, çağdaş sağlık hizmeti verilmesinin önemine değindi.

Ülkede sağlık konusunun çok konuşulup, tartışıldığına işaret eden Gülle, görev süresince yeniden yapılandırma konusunda bir çok çalışma yapıldığını kaydetti. Yapılan çalışmalarını anlatan Gülle, gelinen noktada bir çok çalışmanın tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

Sağlıkta başlatılan işler ve projelerin devamının önemine değinen Ahmet Gülle, Salih İzbul’a yeni görevinde başarılar dileyerek, projelerin devamını getireceğine inanç belirtti.

İZBUL

Yeni Sağlık Bakanı Salih İzbul da, geçtiğimiz iki yıl içerisinde sağlıkta ilk defa bu kadar ciddi ve detaylı çalışmalar yapıldığına işaret ederek, sağlığın içerisinden gelen biri olarak sağlıkta ciddi yol kat edildiğini söyleyebileceğini kaydetti.

Çalışmalarından ötürü Ahmet Gülle’ye teşekkür eden İzbul, başlatılan projeleri ve yeniden yapılandırma konseptini olduğu yerden daha ileri götürüp, sonlandırma hedefinde olduğunu söyledi.

Altyapı ve üstyapısı tamamlanmış, hem çalışanların, hem de hizmet alanların memnun olacağı bir sağlık sistemini geliştirmek için çalışacaklarını ifade eden İzbul, sağlıkta verilen emeklerin meyvelerini gelecek yıl içinde toplama gayreti içinde olacaklarını kaydetti.

Salih İzbul, Ahmet Gülle’ye hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.